test

Filloi pastrimi dhe dezinfektimi i xhamive dhe objekteve te Këshillit të Bashkësisë Islame në Komunën e Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan në bazë të rekomandimeve të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës për masat preventive që duhet ndërmarrë për parandalimin e përhapjes së korona virusit  “Covid 19”, sot ka filluar dezinfektimin e xhamive  dhe objekteve përcjellëse të Këshillit të Bashkësisë Islame në Komunën e Gjilanit.

/Agim Hyseni /