test

Dua hatme në xhaminë e Zabelit në Gjilan

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit, Naim ef. Aliu dhe kryeimami i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit Iljaz ef Mustafa morën pjesë në duanë e hatmes që u mbajt në xhaminë e Zabelit.
Për nxënësit u ndanë certifikata, nga Kryetari dhe  Kryeimami dhe në fund imami Fidan Bilalli sëbashku me familjarët e nxënësve kishin përgaditur një koktej.