test

Drejtori i Qendres Rajonale të OSCE në Gjilan James Lyon vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Drejtori i OSCE në Gjilan James Lyon i shoqëruar nga zyrtaret vendoretw programit, sektori për çwshtje pronesore, trashigimi kulturore dhe dialog ndwrfetar Arijeta Rrotlla dhe Afwrdita Zymberi , vizituan  Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në të cilin u pritwn nga kryetari  Këshillit z. Naim Aliu me bashkëpunetorë.

Kryetari Aliu I  njoftoi musafirwt  me punën dhe të arriturat e KBI-së së Gjilanit. Ai gjithashtu falënderoi drejtorin e osce për vizitën dhe kontaktet e vazhdueshme që kan  me KBI në Gjilan. Ai ndër tjerash e njoftoi për aktivitetet e KBI- së derisa pjesë shumë me rëndësi është bashkëjetesa ndërfetare të cilën e kultivojmë në vazhdimsi.

Z. Lyon e falënderoi kryetarin Aliu për pritjen, si dhe premtoi përkrahje  për këtë Këshill, në mënyrë që ata t’i realizojnë projektet e tyre të synuara e në veqanti me aktivitetet  të cilat kanë të bëjnë me  ruajtjen e bashkëjetesës ndërfetare.

Agim Hyseni

30.07.2019