Bereqeti ndihmoi Shoqatën e të verbërve dhe atë me Aftësi të Kufizuar me 43 pako ushqimore

Shoqata Humanitare Bëmirëse “ Bereqeti” me aksionin e ndërrmarë  “Sofra e Ramazanit” sot ka vizituar SHoqatën  “ HENDIKOS” ku ka ndihmuar të verbërit  e kësaj shoqate si dhe personat me aftësi të kufizuar. Me këtë rast u ndihmuan 43 familje , me nga një pako ushimore  e cila përfshin gjërat më elementare për ushqim, si: sheqer, vaj, oriz, makarona,qaj,krip, hurma,ajvar , si dhe gjërat më elementare higjienike : detergjent, sapun, shampon etj.

Me  pako ushqimore u ndihmuan edhe 50  familje të tjera nëpër lagje të ndryshme të qytetit të Gjilanit duke ua dërguar pakot ushqimore nëpër familjet e tyre për shkak të situatës së krijuar të pandemisë kur lëvizja e qytetarëve është e kufizuar dhe për të mos krijuar radhë ku nuk mundë të respektohet distance e kërkuar nga insitucionet e vendit.

Aksioni i Bereqetit  vazhdon edhe më tutje duke pritur ende donacione dhe në të njejtën kohë duke i destinuar në familjet në nevojë.

/Agim Hyseni/