test

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Greg Delawie shtronë iftar për Këshillin e Bashkësisë Islame dhe Komunën në Gjilan

Ambasadori  i SHBA-ve në Kosovë, Greg Delawie shtron iftar për Këshillin e Bashkësë Islame në Gjilan dhe Komunën

Në iftarin e shtruar nga Ambasadori morrën pjesë dhe përfaqësues të komunitetve tjera fetare në Gjilan