Muhamed Ismajli ndau 5500 euro për 110 familje me jetim


Sot  në ambientet e xhamisë ATIK    Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan  ndau një shumë prej 5500 euro për fëmijët jetim të Komunës së Gjilanit. Secila familje që kishte jetim të rigjistruar në  KBI  në Gjilan  ka përfituar nga 50 euro tani më kur jemi në ditët e fundit të Ramazanit. Ndërsa këto mjete modeste do t’ju shërbejnë për festën e Bajramit.

Vlenë të theksohet se këto mjete të ndara sot  janë mjetet  nga kursimet  personale të Muhamed  Ismajlit  i cili jeton dhe punon në Zvicër.